Alla inlägg den 18 april 2009

Av Maria - 18 april 2009 12:06



 Jag hittade en sida hos elaina som verkade spännande....så här måste testas!

Gå gärna in Här å ställ en fråga själv, å länka vidare så jag kan läsa även erat svar.



Ditt utgångsläge:
Domen (20): Detta kort står för ett avgörande och en insikt som kommer in i ens liv. Det är viktigt vad man väljer, för det skapar konsekvenser.  Detta kort kommer ofta upp i karmiska relationer, när man träffat någon i tidigare liv som man behöver lösa något med som återspeglar samma situationer då som nu. Ofta är detta ett bra kort för frågor som gäller studier, eftersom de visar nya insikter, ett uppvaknande.


 Möjligheter och risker:
Tornet (16): Detta kort handlar om förändringar som kommer utifrån. Drar du detta kort kan du inte längre hålla kvar det gamla, det kan vara yttre förändringar men också värderingar och föreställningar om en situation. Nu kastar universum ut dig från det torn du byggt, för att du ska göra en förändring. Det kan handla om att gå ur ett arbete, relation osv. Kortet visar något som tar plötsligt slut. Något händer äntligen om man tycker att man har stagnation i livet




Det som kommer:
Magikern (I): Magikern står för kreativitet, självförtroende och självständighet. Det du tänker skapar du. När du drar detta kort står det för att det är dags att lita på din kunskap. Gör något av din kraft. Du har själv ansvar för ditt liv och att det är upp till dig själv vad du gör av allt. Fråga dig: Vad vill jag? Hur vill jag använda mina begåvningar? Se till att inte bli offer och göra som alla andra vill. Du manifesterar det du tänker och detta gör också att du måste vara försiktigt med vad du tänker om dig själv. Detta är ett kort för egen företagare, och nya projekt.

Oj ojoj, de´va kraftiga ord....... det tål att funderas på vad detta kan betyda..hmmm!


Ha en bra dag



Presentation

Å klockan är...?

Vädret hos mej!

Vädret Hudiksvall

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2009 >>>

Översätt/Translate bloggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards