Direktlänk till inlägg 9 maj 2009
Fiber rikt Bröd Räcker till ca.48-50 skivor
1 liter Grahamsmjöl
1 dl Vetekli
1,5 dl Linfrön
1,5 dl Solrosfrön
2 msk hackad Mandel ( kan uteslutas )
2,5 tsk Bikarbonat
1-1,5 msk Salt
2-2,5 dl Russin
1 dl Sirap
1 liter Filmjölk
Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
Ta dl måttet å gör en "grop" av det i mjöl blandningen.
Häll i sirapen och blanda ner filmjölken.
Häll smeten i 2 smörade formar 1,5 liters.
Grädda i 175 grader i 1 timme.
Gott å hållbart bröd. Lycka till !!!!!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 | 5 |
6 |
7 | 8 | 9 | 10 | |||
11 |
12 | 13 | 14 |
15 |
16 |
17 | |||
18 | 19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 | |||
25 |
26 | 27 |
28 |
29 |
30 | 31 | |||
|