Alla inlägg den 18 februari 2010

Av Maria - 18 februari 2010 14:05



Om ni tycker att jag är lite frånvarande, trött och konstig. Så ska jag berätta en sak för er så att ni lättare kan förstå mej.


En konstig gammal kärring har flyttat in hos mej, vet inte vem hon är eller var hon kommer ifrån. Jag har inte bjudit in henne, vet bara att hon en dag fanns där.

Hon är en listig jävel.

Hon håller sej undan för de mesta, men när jag går förbi en spegel kan jag se skymten av henne. När jag ställer mej framför spegeln så står kärringfan där å täcker hela mej, så att jag inte kan se min förtjusande spegelbild.


Jag har försökt att ropa åt henne att sluta- men hon skriker bara tillbaka.

Jag tycker att de är ganska så oförskämt. Om hon nu tänker hänga hos mej, så tycker jag att hon kan betala nån sorts hyra, men icke. Hittar ibland någon liten slant i en ficka eller under soffdynan, men det är bara småpotais.


Saken är nämligen den att jag tror- även om jag inte vill göra några förhastade slutsatser- att hon stjäl av mej


Varje gång jag har varit till bankautomaten och tagit ut pengar- så bara försvinner dom?????? JAG kan ju inte under några omständigheter slösa bort så mycke pengar, min enda slutsats är att kärrinfan stjäl.

Hon ser ut att behöva föryngringskrämer, så dit går säkert pengarna.

Men det är inte bara pengar som försvinner!


Mat har en konstig förmåga att på ett oroväckande sätt försvinna, speciellt godsaker som choklad, vin och annat gott. Jag kan inte ha sånt hemma numera, hon tycks vara riktigt sötrövad.

Men hon borde se upp- kilona kommer fort och hon börjar bli knubbig.


Tror att hon förstår problemet- säkert justerar hon min våg så att den visar för mycket när jag stiger på och på så sätt får hon mej att tro att jag ätit allt och gått upp i vikt.


Stackars kärring, för att vara en gammal människa så é hon väldigt barnslig.

Hon ändrar även på mina kläder så att dom inte passar mej. Sen så rotar hon i mina papper och andra saker så att jag inte kan hitta nått längre. Speciellt de här är tungt- eftersom jag alltid haft bra ordning på allt.


Hon hittar de mest fantastiska sätt att reta mej på, texten i min post och i tidningen suddar hon ut, så att jag knappt kan se vad det står.


Tv:ns och radions ljud har hon fingrat på så att jag bara hör mummel.

Trapporna har hon höjt, och dammsugaren har blivit tyngre. Hon har superlim på paket, burkar och flaskor bara för att jag inte ska få upp dom.


Tycker ni att hennes sätt att återgälda min gästfrihet är rättvis????


På nätterna snarkar hon så hårt att jag vaknar- mycket störande. Hon följer mej vart än jag går, när jag går till en klädbutik för att prova nått nytt- provar hon samma plagg och står framför mej i provhytten, så att jag inte kan se mej i spegeln. De ända jag ser är hur dåligt kläderna sitter på henne.

 

Jag trodde inte att hon kunde hitta på nått mer sätt att jävlas med mej på, men när jag skulle ta ett nytt passfoto- vad tror ni hände??

Just som de blixtrade till så ställde hon sej framför mej.


JÄVLA KÄRRING!!!!

 

 

Presentation

Å klockan är...?

Vädret hos mej!

Vädret Hudiksvall

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Översätt/Translate bloggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards