Direktlänk till inlägg 8 januari 2010
Ja den ända gången som kylan kan vara bra är väl när man ska frosta av frysen.
Å de gjorde jag med besked i går.
Började med den lilla frysen i köket, den har bara tre fack.
Med den tog faktiskt längst tid att få ren......fast att jag bytte kastruller med varmvatten stup i kvarten.
När jag ändå höll på med det så drog jag fram kyl/frysen å dammsög bakom å under.
Man har ju hört att det är en av dom vanligaste brand orsakerna.
Å tänk att de kan jag förstå..........herre gud vad med damm de var på alla "galler" som fanns där bak.
Frysboxen var gjord i ett kick...när den väl var tömd, så ställde jag ner en hink med het vatten.
Å plopp,plopp....så lossnade isen som var i den.
Känns sååå skönt att ha gjort detta........nu kanske man kan ha lite ordning på vad som finns i frysarna.
Ett tag i alla fall !!!
Har precis gjort ett storkok på allt kok kött....som sen ska delas upp i lagoma portions burkar.
*De är är vad som blev av stor koket.
Mumsigt älg och hjort kött, som så småning om ska få bli pepparrots kött och kanske en god soppa.
De blev även en liter god buljong som oxå fick åka i frysen.*
Sen är det jobbet som väntar.
Känns liiite trögt att starta med att jobba helg, efter ledigheten.
Men, men de´ ska väl gå de´ å !!!!!!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
|||||||
4 | 5 |
6 |
7 |
8 | 9 |
10 |
|||
11 | 12 | 13 |
14 |
15 |
16 | 17 |
|||
18 |
19 |
20 | 21 |
22 |
23 |
24 |
|||
25 | 26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 | |||
|